“Declaració d’intencions” d’Àlex Blat en solitari

17 maig, 2021

El cantant i compositor de Tardor llança el primer senzill del què serà el seu debut discogràfic en solitari, “La veritat”.

Amb “Declaració d’intencions”, comença el nou camí d’Àlex Blat, veu principal i compositor de Tardor, qui llança ara el seu primer projecte en solitari. Ho fa amb una cançó que reivindica la certesa més bàsica, potser l’única, a què s’arriba quan ja s’ha fregat certa maduresa personal i també dins de l’ofici. Ho esculpeix la tornada: “Només he vingut a fer cançons. Si són bones, millor”. Així recull l’assumpció de tantes contradiccions i un esbós d’identitat, un lloc al món.

“Declaració d’intencions” és la primera peça d’un àlbum que veurà la llum el pròxim més de juny. El disc s’anomenarà “La veritat”, un títol que reflecteix l’aposta pel so essencial dels instruments que l’autor, juntament al productor Guille Sanz, ha buscat ja sigui en guitarres i mandolines, o en un senzill xoc de mans.

Àlex Blat, a qui hem conegut al capdavant de Tardor recorrent tots els indrets del pop-rock, carrega la seva motxilla amb el bagatge aprés per a explorar camins nous. “La veritat” serà un àlbum divers que viatge del pop i el folk nord-americans a la cançó d’autor banyada en sons mediterranis. Darrere d’un títol tan granític s’amaga en realitat una obra mestissa on s’albiren referents tan dispars com Ovidi i Ed Sheeran. 
Comments are closed.

Back to Top ↑