Disc de vinil “Marcel Pich canta Guillem d’Efak – En directe a l’Alguer”

15 abril, 2022

A través de la plataforma de finançament col.lectiu, aquest projecte inclou el concert que el músic mallorquí Marcel Pich va fer, interpretant cançons de Guillem d’Efak, a l’Alguer el juliol de 2021.

Guillem d’Efak, manacorí nascut a la Guinea, fou un artista polifacètic que apropà la Nova Cançó al blues, el jazz o la música lleugera. 25 anys després de la seva mort, el músic i activista mallorquí Marcel Pich (Taverners, Apoptosi,…), el reinterpreta i revisa a través d’un concert íntim i cru. El Festival Barnasants programà aquest espectacle a Barcelona, València, Maó i l’Alguer (en col·laboració amb la Plataforma per la Llengua). Fou en aquest darrer indret on, el mes de juliol de 2021, s’enregistrà sense estar previst, gràcies a Attilio Lombardo de The Chicken Studios.

A partir d’aquí i amb el productor i músic Marc Serrats com a impulsor, s’inicia el projecte per aconseguir fer-ne un disc. El productor i soulman Eduard Gener ha estat l’encarregat de mesclar-lo als Jezz Studios de Solsona. El màster ha anat a càrrec de Juanjo Muñoz (Gossos) de l’estudi CatMastering (Zoo, Cris Juanico, Pau Alabajos,…) a Manresa. La part gràfica la fa el dissenyador i també músic Pau Llop, des de Lleida. El disc tendrà el segell discogràfic del Maresme, Sota la Palmera. Per acabar de completar el cercle, està previst que el disc en vinil es fabriqui a Castelló de la Plana.

Aquest projecte s’ha fet cercant la màxima qualitat del producte, des de la col·lectivitat i des d’arreu dels Països Catalans.

Si voleu fer alguna aportació, aquí teniu l’adreça: https://bit.ly/3EjlVLb
Comments are closed.

Back to Top ↑