Notícies Foto: Hidden Track RecordsFoto: Hidden Track Records

Disc debut d’Okdw, “08880”

5 setembre, 2023

Una amalgama d’estils que van des del rnb, el soul o el jazz, fins al pop més contemporani. Surt aquest divendres, dia 8.

“08880” és l’àlbum debut d’Okdw (nou projecte de Virts), un disc on confirmen tot el que estàvem sospitant: aquí hem vingut a passar-ho bé, a ballar, a vacil·lar i a divertir-nos. Però en aquest disc també trobarem espai per a la reflexió sobre temes relacionats amb la comunitat LGTBI+ i la salut mental, alhora que funciona com un petit manual de supervivència per a resistir en la societat accelerada en la qual vivim. En resum, tot un al·legat a la Generació Z.

Okdw han agitat els seus gustos i referències musicals fins a aconseguir un so únic, poques vegades escoltat en català. Sona a l’elegància de Frank Ocean i al flow de The Internet, a les millors frases d’amor de Bruno Mars i al groove d’Alicia Keys. Tot això sumat a l’eloqüència de la lletres de Virts, que malbaratant sinceritat i una gran excel·lència vocal, ens fa de guia a través de paratges de sintetitzadors esponjosos i de beats exquisits.

Virts no ha treballat sola en “08880”, sinó que ho ha fet acompanyada del productor Peter Party, guanyador d’un Latin Grammy dins de la categoria de millor àlbum. A més compta amb les col·laboracions d’Andrea Motis, La Neula i d’Anwar Malviaje. És necessari afegir alguna cosa més? Dona-li al play i gaudeix!
Comments are closed.

Back to Top ↑