Notícies Foto: Irene BernadFoto: Irene Bernad

Disc en directe de Neus Ferri, “Llar a les Arts”

21 juny, 2023

Enregistrat durant l’especial concert que va oferir el passat gener al Palau de les Arts de València.

El disc complet de “Llar a les Arts” veu la llum a totes les plataformes, compost per nou temes, on destaquen algunes de les cançons més exitoses de “Llar”, com “Au”, “Tremole”, “La flama” o “Va davant”, a més de tres cançons d’anteriors discos de l’artista, com “Salvaje”, que es va avançar com a senzill, “Sant Joan”  amb Mireia Vives i “No te alejes”.

“Des del primer moment en què vam confirmar la data a les Arts vaig tindre molt clar que eixa ocasió tan especial per la banda i per a mi s’havia d’enregistrar i s’havia de fer amb la qualitat i la dedicació que requeria un auditori com aquest. Sense dubte, va ser un dels moments més emotius de la meua carrera fins ara i crec que eixa emoció s’ha traslladat molt fidelment al disc”, explica Neus Ferri sobre aquest treball en directe.

Neus Ferri va posar en escena el seu últim treball discogràfic, “Llar”, a la sala magistral del Palau de les Arts de València dins del cicle dedicat a les músiques valencianes que per primera vegada va acollir l’auditori. “Llar” va veure la llum al gener de 2022 i ha guanyat els guardons al millor disc de pop als Premis Carles Santos de la Música Valenciana 2022, concedits per Cultura de la Generalitat, i el de millor disc de rock als Premis Ovidi, atorgats pel Col.lectiu Ovidi Montllor. Durant tot el 2022 i bona part del 2023, Neus Ferri ha passejat el seu últim treball discogràfic per teatres i cicles musicals de tot el territori, com la jornada de llibres i música “Abril als ulls”, que va tenir lloc al Monestir de Santa Maria de la Valldigna, el Teatre Calderón d’Alcoi, el festival Música i Lletra de Xàtiva, les Nits del Castell de Montesa o la Fira Valenciana de la Música Trovam. 

Per aquest concert al Palau de les Arts, Neus Ferri va plantejar una posada de llarg del seu treball d’autèntic luxe, amb nombroses col.laboracions, com Pachi García “Alis”, Mireia Vives i Ana Zomeño, i acompanyada per tota la seva banda: Hèctor Tirado a la guitarra, Jorge Molina al baix, Adrián Perales a la bateria, Marina Alcantud al teclat, David Barberà al piano i Berta Íñiguez i Monty Peiró als cors.  El disc de “Llar a les Arts” ha estat mesclat i masteritzat per Pachi García “Alis” i compta amb disseny gràfic de Koi Samsa i les fotografies d’Irene Bernad.
Comments are closed.

Back to Top ↑