Notícies Foto: Albert CapóFoto: Albert Capó

Donallop torna amb una nova cançó, “Al·lots!”

9 desembre, 2022

Es tracta d’una cançó de bressol apocalíptica.

És una cançó de cuna contemporània. Pere Bestard esquinça el seu registre vocal habitual per arribar a terrenys melòdics inhòspits. Joana Pol sintetitza la seva interpretació a través del seu Casio. En la part final, el seu ostinato és com el reflex de l’ “Etern retorn” de Nietzsche. L’ànima de la cançó desespera davant d’una realitat hostil i insofrible. I es demanen: Els niguls i els al·lots, què faran?

Donallop el duet format per Joana Pol i Pere Bestard presenten un nou senzill i nova etapa musical després d’acomiadar el seu darrer treball, “Cara a cara” (Plas Plas, 2021) que els ha dut a compartir cartells i programacions de prestigi, com fou la seva presentació oficial a Catalunya, al Festival Espurnes amb Mishima, o el concert de presentació al Teatre Principal de Palma, una nit compartida amb _Juno, i on els músics Martí Perarnau i Zahara interpretaren juntament a Donallop, la cançó “Tresors i tones”. Una fita emocional pel record.

Els mallorquins compten amb una carrera artística ininterrompuda, encadenant tres discs llargs, dos EPs, una bona llista de senzills, amb sengles gires de presentació que han passat per les programacions més sonades de l’escena alternativa del país com Primavera Sound, Strenes, Guitar BCN, Concerts Delicatessen, Moniàtic, EMAC, Hostes, Accents, Altacústic, Festival Espurnes, Sant Jordi Club, Acústica, Festival Jardins de Pedralbes, Solar Nit o Cool Days, entre centenars, al llarg dels deu anys de carrera discogràfica. Les seves tournes també han passat per sales i programacions alternatives internacionals, a França, Itàlia, Regne Unit, Xile i Austràlia.
Comments are closed.

Back to Top ↑