Donallop, un nou capítol amb “Floridura”

5 febrer, 2021

L’avançament del que serà el seu nou EP, el podeu escoltar a la programació d’OnaCat.Ràdio i també, a la nostra llista d’Spotify.

El duet avança el tema “Floridura”el primer senzill del seu proper EP “Cara a Cara” (Plas Plas, 2021) després de dos anys del primer senzill de “Crisàlide”. Enregistrat als estudis de Paco Loco, els de Mallorca doblen la seva aposta de dream pop mediterrani, mesclant la fragilitat de la veu de na Joana o d’un instrument com el Glockenspielamb l’agressivitat d’una electrònica creada ad hoc amb bateries Ludwig vintage i varis sintetitzadors Moog dels anys setanta. Aquesta puresa oldie es suma a una lletra farcida de poesia visual. En paraules del grup: “Floriudra és una cançó de contrastos. Estimar i ferir. Llibertat i asfíxia. Una cançó sense guitarres”.

La combinació retro-futurista fa de “Floridura” una de les peces més màgiques que el duet hagi publicat mai, amb reminiscències a Sufjan Stevens, Billie Eilish o Bon Iver. Acompanyen la sortida del senzill amb un videoclip a càrrec d’Arnau Vadell, una promesa de l’audiovisual mallorquí de només 16 anys. 
Comments are closed.

Back to Top ↑