Notícies Foto: Sergi MargalefFoto: Sergi Margalef

Dorian han publicat el seu sisè disc, “Ritual”

27 abril, 2022

En ell podem trobar la cançó en català, “Universal”, on s’acompanyen de la veu de Suu.

Dorian tornaven a l’actualitat musical el passat mes de desembre amb la publicació de “Dos vidas”, un single construït sobre una base de breaks sincopats, amb una arravatadora melodia de veu acompanyada per poderoses línies de sintetitzadors marca de la casa. “Dos vidas” incloïa a la lletra un homenatge al premi Nobel de literatura Gabriel García Márquez i el seu “Cien años de soledad” i una coda en francés que donaven grans pistes del que s’aproximava.

I el que s’aproximava era “Ritual”, el sisè àlbum de la banda, que estableix un abans i un després en la carrera dels barcelonins. Es tracta d’un àlbum de marcat caràcter cosmopolita que disloca els paràmetres de la música pop de Dorian i que planteja un poderós diàleg musical entre Europa i Amèrica, des del sud fins als Estats Units, des del synth pop i el french touch al rap britànic, des de la chacarera argentina al italo disco.

Tanca el disc “Universal”, un emotiu duet amb Suu produït per Sergio Acosta, guanyador de quatre premis Grammy i guitarrista de la prestigiosa banda mexicana Zoé.
Comments are closed.

Back to Top ↑