Edició en vinil i compact disc del primer LP de Maria del Mar Bonet

29 novembre, 2022

Discmedi/Blau ofereix l’oportunitat d’aconseguir el disc amb una dedicatòria de la Maria del Mar Bonet. Més informació a la web de Blau.

El primer disc de llarga durada de Maria del Mar Bonet que es reconeix per la fotografia emblemàtica de la portada de Toni Catany i editat per primer cop el 1970, de nou disponible.

Blau-Discmedi ha recuperat aquesta important primera edició per comercialitzar-la i fer-la disponible al públic en format vinil i compact disc.

El disc, que va ser editat el 1970, inclou 13 temes realitzats sota la supervisió artística d’Antoni Ros Barbà. Cançons populars adaptades per Maria del Mar Bonet i cançons d’autoria pròpia que van significar una gran aportació que no podíem oblidar i que requereix que ocupi el lloc que mereix a la història de la música.

Així, cançons com “Fora des sembrat”, “No trobaràs la mar”, “Sa nòvia d’Algendar”, “Jota marinera”, “Sa ximbomba” i una meravellosa cançó escrita per Maria del Mar com “Me n’aniré de casa” entre d’altres, s’editen amb nova masterització en formats vinil i CD. L’edició compta a més amb les meravelloses fotografies de Toni Catany, amic molt proper a Maria del Mar Bonet.
Comments are closed.

Back to Top ↑