El “Barcelona Festival de Nadal” apropa la cultura a la ciutat amb més de 80 activitats de música, circ o dansa

1 desembre, 2022

Aquesta edició la cançó de Nadal que posa la banda sonora del festival s’ha encarregat a Ginestà amb el títol de “Barcelona és un regal”.

El “Barcelona Festival de Nadal” tindrà lloc entre el 17 i el 30 de desembre amb l’epicentre a plaça Catalunya, on durant catorze dies s’hi podrà trobar un extens programa cultural i nadalenc durant tot el dia i per a tota mena de públic: propostes familiars, música, dansa, circ… L’espai de plaça Catalunya torna a ser aquest 2022 un projecte de l’escenògraf i arquitecte Juli Sanjuan Palma, amb Sylvia Kuchinow al disseny d’il·luminació i Estudio Furia amb la proposta audiovisual.

La plaça acollirà més de 20 projectes culturals de diverses disciplines artístiques amb més de 80 sessions i activitats que volen esdevenir una finestra cultural local amb l’utilització de llenguatges universals i múltiples estètiques que faran que el festival torni a ser per a gaudi de tota la ciutadania i visitants de Barcelona.

Per acompanyar tot el festival i posar banda sonora a la ciutat, els germans santandreuencs Ginestà han creat una cançó de Nadal anomenada “Barcelona és un regal”, per celebrar el Nadal a Barcelona. Una forma d’arribar a tots els públics amb la música, però també d’apropar-se més al públic jove amb una proposta musical més propera a ells i elles.

Tota la programació del Festival la podeu trobar en aquesta adreça: http://bit.ly/3gQKCrb


 
Comments are closed.

Back to Top ↑