El BarnaSants commemora el desè aniversari del 15M amb un concert d’Ovidi4

11 maig, 2021

La formació poètico-musical farà una adaptació del seu nou espectacle nascut a partir del llibre disc “L’Ovidi se’n va a la Beckett” el proper dissabte a Les Cotxeres de Sants.

El festival BarnaSants, acull el dissabte 15 de maig un concert especial i únic de la mà d’OVIDI4, que comptarà amb col·laboracions especials per a l’ocasió. El BarnaSants vol recordar els fets del 15M, reivindicant una lluita històrica, necessària i no assolida, quan just ara fa 10 anys del naixement d’aquell moviment ciutadà també conegut com a “moviment dels indignats i indignades”, i que a Catalunya va focalitzar la seva actuació en la denúncia de les “”retallades’’ que afectaven, d’una manera especial, al sistema educatiu i sanitari català i feu extensiva la solidaritat a diversos col·lectius —com els joves aturats o els desnonats— que patien directament les conseqüències de la crisi.

Les cançons sempre han acompanyat les lluites, sempre han acompanyat el pensament, i sempre han acompanyat a aquelles i aquells que intenten lluitar per canviar les coses, a nivell personal i a nivell social.

El concert que es podrà veure a Les Cotxeres de Sants el proper dissabte 15 de maig, a les 19:30h, és un nou espectacle de OVIDI4 que es va presentar el passat 24 d’abril al Festival Strenes de Girona, i és fruit del llibre disc que acaben de treure a la venda i que reivindica novament la figura del cantautor alcoià Ovidi Montllor i Mengual, amb una adaptació especial i única per al concert del 15M.

En el concert es comptarà amb la participació d’artistes i intel·lectuals com el cantautor Quico Pi de la Serra, el músic Toti Soler, la cantant menorquina Anna Ferrer, la cantautora Sílvia Comes, el músic d’Alcoi Alfons Olmo (Verdcel), la poeta Míriam Cano, David Vázquez (Ràdio Positiva), la filosofa Marina Garcés, la poeta Núria Martínez-Vernis, la periodista Txell Bonet, i companys i companyes de l’Assamblea del Barri de Sants.
Comments are closed.

Back to Top ↑