El Bioritme canvia de seu i se celebrarà a Torelló

9 febrer, 2022

La vuitena edició se celebrarà, després de dos anys sense poder-se fer, els dies 25, 26, 27 i 28 d’agost.

Com no podia ser d’altra manera, el festival continuarà proposant un punt de trobada al voltant de l’economia sostenible i apostant per la salut natural, l’alimentació ecològica, l’activisme social i la música compromesa. El Bioritme és el primer festival de música de tot l’estat amb productes 100% ecològics. Té un impacte ambiental molt menor al dels macro-festivals i té una filosofia solidària, horitzontal i de proximitat.

Per l’escenari del Bioritme hi tornaran a actuar formacions com Roba Estesa, que són la fusió perfecta de música urbana i melodies folk; Jazzwoman, un dels grans noms de l’urban del País Valencià; Sense Sal, en la línia d’un pop-folk festiu i els festius Tranceuntes de Madrid.

Tanquen aquest primer avançament la cantautora Maio; el virtuós duo barceloní inventor del “tablemusic” Ual·la; el quartet valencià d’electro-tropicalisme Maluks; l’exguitarrista de D’Callos, l’elegant Dani Felices i el seu flamenc-rock; el veterà Dj del Bioritme, Dj Naffent i Angangas, la banda de versions de cançons catalanes de tots els temps.
Comments are closed.

Back to Top ↑