El cicle Brots del Cantilafont tanca l’edició amb una molt bona valoració

20 juliol, 2021

Entre els espectacles que s’hi han pogut veure destaquen l’espectacle Cossoc de Magí Serra i Anamaria Klajnšček, Joana Gomila i Laia Vallès, Arnau Obiols, Jaume Arnella amb Toni Oró i Júlia Farrero.

El cicle Brots del Cantilafont: Cultura Transhumant, ha tancat la seva edició aquest dissabte 17 de juliol amb una molt bona valoració tant pel que fa les propostes programades com els escenaris per on ha transcorregut. Durant quatre jornades, la cultura popular s’ha fet present al territori amb música i arts escèniques de petit format, amb un 85% d’ocupació de mitjana i al voltant de 750 assistents en total.

“Pasturatge escènic i musical”: durant els mesos de juny i juliol, el Brots del Cantilafont: Cultura Transhumant, ha ofert un circuit de cultura popular amb parada a quatre municipis (Sant Agustí de Lluçanès, Olost, Alpens i Sobremunt). Una manera de donar valor, també, els camins ramaders i de transhumància, uns dels elements que des de l’antiguitat han unit els pobles i persones del Lluçanès. Seguir teixint vincles i descentralitzar la cultura dels nuclis urbans per promourela en entorns rurals són alguns dels objectius que s’han aconseguit durant el cicle. Des de l’organització es valora molt positivament el projecte, tant per la coherència amb el territori (el Lluçanès), com per al desenvolupament de l’esdeveniment en les actuals circumstàncies.

A nivell de programació, s’han pogut veure propostes d’alta qualitat artística i de petit format, procedents de diferents punts del principat i les Illes Balears. Destaquen noms com Arnau Obiols, Pilar de dos, de Clàudia Gómez i Raquel Viñuales, Jaume Arnella i Toni Oró, Cossoc de Magí Serra i Anamaria Klajnšcek, Joana Gomila i Laia Vallès, Júlia Farrero, o Els Carbonell, entre d’altres. Una experiència global amb una programació compromesa i multidisciplinar, que fomenta la proximitat entre artistes i públic. En total, unes 750 persones han assistit a les quatre jornades, amb un 85% d’ocupació de mitjana.
Comments are closed.

Back to Top ↑