El Diluvi canta a Ausiàs March

1 abril, 2021

La Societat Literària Saforíssims i l’Ajuntament de Gandia reivindiquen juntament amb el Diluvi la figura del poeta valencià més universal.

El Diluvi, la banda liderada per Flora Sempere i David Payà publica “Tot amor falla”, una cançó creada a partir del poema d’Ausiàs March “No pot mostrar lo món menys pietat”. Aquesta obra és una proposta de la societat literària Saforíssims i de l’Ajuntament de Gandia i pretén que el poeta de la capital de La Safor tingui un dia de celebració i reivindicació marcat al calendari local.

“Pretenem que la cultura arribe al poble i que la gent tinga l’oportunitat d’identificar-se amb el seu poeta i que, també, Gandia puga ser identificada per ell. El Diluvi encaixa perfectament amb les intencions del projecte, veure March d’una manera nova, festiva, atrevida, balladora, rebel i divertida”, afirmen des de l’associació literària.

A la cançó “Tot amor falla” el Diluvi parla d’amor, de les formes d’entendre’l. Tantes com persones existeixen. Amb el poema d’Ausiàs March es veu un amor que, per la possibilitat de perdre’l, no li permet gaudir-lo. Això és el que s’ha volgut reflectir en la peça audiovisual que l’acompanya. El fil roig està present durant tota la història representant la llegenda japonesa que diu que tots estem units per un fil roig des del dia que venim al món, aquest es pot enredar, tensar i envellir, però mai es talla. El videoclip està dirigit per Pacorro Sanchis i ha estat gravat a Gandia, Beniarjó i Cotalba, tots tres llocs relacionats amb Ausiàs March.

La cançó “Tot amor falla” la podeu escoltar a OnaCat.Ràdio (descarrega’t la nostra app gratuïta). 
Comments are closed.

Back to Top ↑