Notícies Foto: DeliricsFoto: Delirics

El disc de Bounce Twice, l’1 d’abril

8 març, 2022

Musicalment combinen el català, el castellà i l’anglès.

Bounce Twice va néixer l’any 2019 com a resultat de la unió entre dos músics de dos mons completament diferents: la cantant i imatge del grup Lil Aiden, de la mà del productor i DJ Efren Kairos.

Van donar el tret de sortida amb “T’he esborrat” (24 de setembre) un tema que representa el moment d’alliberació després d’una relació tòxica i que ja ho ha petat en escoltes i ha donat la volta per diferents emissores musicals de Catalunya.

Però el projecte de Bounce Twice només ha fet que començar… “No em sobren bales” (18 de febrer) és el segon avançament del seu disc, que representa tots aquells moments d’altibaixos emocionals quan només tens un objectiu: arribar a ell, i ja “no et sobren bales”. Amb les bales justes per tirar endavant, et trobes amb diferents sentiments envers la gent que no creu en tu o que pretén frenar la teva força. És un tema que parla de l’ego personal i de l’autosuperació.

Ara, ens presenten “Pull over the ex” (surt aquest divendres), un tema que parla del sentiment d’atracció inevitable que hi ha entre dues persones que han tingut una relació. És un exemple de lluita interna entre el sexe i la raó. Allò que vols, però que hauries d’evitar perquè ja saps com acaba.

Recordeu que el dia 1 d’abril sortirà el seu disc.
Comments are closed.

Back to Top ↑