Notícies Foto: Juan Miguel MoralesFoto: Juan Miguel Morales

El disc del retorn de la mítica banda de Sau ja és públic

3 febrer, 2022

Sau30, el nou nom que s’ha posat la banda, presenta el disc del seu retorn a l’escena discogràfica després de 24 anys.

El títol del disc, “Mil i una nits i uns quants dies”, fa referència al temps que ha passat des de la dècada dels 90 en que el públic els aclamava, ara, Sau30 es retroba amb l’essència d’aquell rock brillant, que li és tan propi, i li dóna nous tocs sonors amb un plantejament global eclèctic i molt variat. Mirades més grans. Potser més serenes. Però que, quan agafen l’instrument, brillen i fan vibrar com sempre.

Pep Sala és al capdavant fent el mateix que sempre havia fet a Sau: composició, lletres, veu i guitarra elèctrica en els 13 temes originals que componen la producció. Amb ell i en Jonathan Argüelles, nova veu del grup, han participat en l’elaboració del disc diversos músics. Tots ells van formar part de la banda de Sau. Ramon Altimir als teclats, Quim “Benítez” Vilaplana a la bateria, Pep Sànchez al baix, Josep Lluis Pérez a les guitarres, Carles “Xarli” Oliver a la bateria, Jordi Mena a les guitarres i Gerry Duffy a les percussions i a les veus. També han col·laborat al disc en Joan Antonell a les veus i guitarra acústica i alguns membres del grup Biflats. De la retrobada, en formen part fins i tot altres figures dels inicis de Sau com Joan Capdevila, coautor d’algunes lletres, i Salvador Aumedes, col·laborador habitual d’en Pep Sala. Fa més de 1.000 i una nits i uns quants dies que protagonitzaven la creació del mite Sau i ara són davant d’un nou repte.

Pep Sala ens comenta, “i, més que un repte, una il.lusió. Ens en fa molta a tots. De la retrobada dalt dels escenaris, n’havíem parlat moltes vegades i, de cop, vam pensar que aquest era el moment. Ara és quan volíem fer-ho i ja ho hem fet. Hem passat del “’per què no?’ a tenir el disc a les mans i a les ganes de fer-lo sonar als escenaris”.

La presentació, que tindrà lloc el proper 18 de febrer, amb un acte d’estrena a l’escenari de l’Antiga Fàbrica Estrella Damm de Barcelona.
Comments are closed.

Back to Top ↑