Notícies Foto: A. BofillFoto: A. Bofill

El Festival “Amb So de Cobla” tanca amb un 95% d’ocupació

7 agost, 2022

Ha acollit propostes simfòniques, familiars, tradicionals però al mateix temps, trencadores passant per la psicodèlia i l’electrònica.

Amb un 95% d’ocupació mitjana a tots els set concerts programats al llarg del Festival, el director artístic d’Amb So de Cobla, Adrià Bauzó explica que “s’ha tornat als índexs habituals d’abans de la pandèmia que obliga a uns aforaments limitats per les autoritats sanitàries”.

Adrià Bauzó afirma que el Festival Amb So de Cobla és “un festival de música com qualsevol altra del panorama musical català, però que té un tret característic, el so de la cobla. És un festival on tothom  pot trobar allò que busca, amb estils molt diferents, però que els uneix el so de la cobla”.

Propostes des d’un format simfònic amb una mirada a l’arrel com la presentada per l’OMAC, el so més clàssic de les cobles amb el concert del 22è Memorial Ricard Viladesau, una revisió de la música de principis de S. XX interpretada de manera excel·lent per la Cobla Rossellonesa, passant per la psicodèlia de ZA!, la TransMegaCobla i Tarta Relena i la música electrònica i cobla de Raph Dumas i la polifacètica Cobla Sant Jordi – Ciutat de Barcelona. Així mateix, una de les apostes del Festival són les propostes de públic familiar, ja que la direcció del Festival treballa pel públic que en un futur serà qui gaudirà del so de cobla. Aquest any ha estat representat per la Cobla Bisbal Jove amb l’espectacle Ssshht! aconseguint omplir de gom a gom la Plaça Catalunya.

L’espectacle que ha tancat l’edició d’enguany ha estat Coblism 2, el segon treball discogràfic i projecte conjunt del productor musical del Rosselló, Raph Dumas, i la polifacètica Cobla Sant Jordi – Ciutat de Barcelona. Ha estat una proposta molt ben acollida pel públic que ha fusionat la música electrònica i la música tradicional catalana. Per aquesta ocasió, han estat acompanyats de quatre joves ballarines de la companyia palamosina Cobosmika.

 
Comments are closed.

Back to Top ↑