Notícies Foto: Festival Jazz BarcelonaFoto: Festival Jazz Barcelona

El Festival de Jazz de Barcelona tancarà dissabte amb un 82% d’ocupació

28 desembre, 2023

Destaca l’excel·lència de les classes magistrals al Conservatori del Liceu.

Va tenir lloc la gran festa del jazz  amb el ja clàssic Jazz & Food. La cita musical i gastronòmica va convocar 30.000 espectadors que van poder gaudir de la vitalitat de l’escena catalana durant 10 hores de concerts, entenent en un sentit ampli el concepte jazz i totes les músiques afins. Després, nits memorables de Jazz en majúscules: Chucho Valdés Royal Quartet, Joshua Redman Group, Michel Camilo & Marco Mezquida, Ron Carter Foursigth, Richard Bona & Liceu Big Band, Keny Barron, Sylvie Courvoisier & Mary Halvorson, Dave Douglas, Chris Potter i els mestres Colina-Sanz-Serrano-Piraña.

La sèrie flamenca De Cajón! en superació constant, ha desplegat una programació on han conviscut els clàssics i les noves generacions: Tomatito Sexteto, Miguel Poveda, José Mercé, Rosario, Maria José Llergo, Dani de Morón Duo i Alejandro Hurtado, rematat amb l’espectacle “Así canta Jerez en Navidad”.

Els musics de l’escena local han tingut una bona representació i s’han pogut presentar nous treballs de Kitflus, Sant Andreu Jazz Band, Andrea Motis, Clara Peya, Laura Andrés, Liceu Gran Ensemble, Carles Benavent, Horacio Fumero, Elia Bastida, HalliGalli Quartet, Quiet Colors i Sofia Ribeiro.

Horacio Fumero Solo amb 2 sessions el dissabte 30 de desembre a la sala 3 del Jamboree, -club que aquest any s’ha incorporat a les seus del festival-, posarà fi a la 55 edició que va ser inaugurada al setembre per Woody Allen.

Destaca l’excel·lència de les classes magistrals al Conservatori del Liceu, consolidant el seu auditori com a epicentre del festival amb el mecenatge de la Fundació de Música Ferrer-Salat.

L’edició d’aquest 2023 ha estat un èxit absolut registrant una assistència de més de 86.000 espectadors, amb un 81% d’ocupació.
Comments are closed.

Back to Top ↑