Notícies Foto: Selma BrunaFoto: Selma Bruna

El Festival EnCanta tanca la setena edició amb èxit de públic

14 maig, 2024

La programació del certamen de Roda de Ter ha combinat qualitat i propostes emergents.

Aquest diumenge s’ha tancat la setena edició del Festival EnCanta de Roda de Ter (Osona) amb un èxit de públic i el cartell d’entrades exhaurides en el concert de la Ludwig Band. El festival de petit format de cantautores i cantautors es continua consolidant a nivell català pel seu fet diferencial: aposta per la qualitat, presentació de propostes emergents i espai on poder veure artistes que es poden veure poc a
Catalunya. A més, segueix amb la voluntat de ser un festival allunyat del model de certàmens de masses.

Apostant pel fet de ser un festival de referència de noves propostes artístiques, la regidora de Cultura de Roda de Ter, Bet Contreras, ha definit l’EnCanta com una “petita joia amb personalitat pròpia que vol fer-se un lloc en el panorama de festivals de Catalunya”.

Des de dimecres que Joan Colomo hi va avançar les propostes del seu proper treball, el municipi osonenc s’ha convertit en un epicentre per descobrir artistes, alguns allunyats del gran focus mediàtics, i consolidar d’altres de renom. Àlex Blat, Guineu, La Ludwig band, Los Sara Fontan i Amorante, Mar Grimalt, Anari, Júlia Colom, Selma Bruna i River Omelet han estat protagonistes d’aquesta edició del festival.

A més, enguany s’ha estrenat el DesEnCanta amb dos concerts vermuts musicats gratuïts als jardins de Can Planoles amb les actuacions de Namina i Elle Leon que han permès obrir el festival a nous públics.
Comments are closed.

Back to Top ↑