Notícies Foto: FestivalotFoto: Festivalot

El Festivalot torna a pensar en gran

3 març, 2022

El Festival de música en família de Girona se celebrarà els dies 28 i 29 de maig i recuperarà tots els escenaris prepandèmia.

Avui s’ha presentat la 7a edició del Festivalot; el Festival de Música en Família de Girona se celebrarà els dies 28 i 29 de maig a l’Auditori de Girona i Parc de la Devesa. Després de dues edicions limitades per la situació sanitària, enguany el Festivalot preveu recuperar les activitats i escenaris prepandèmia que reuneixen milers de famílies a Girona per gaudir d’un cap de setmana ple de música per a totes les edats. Han presentat els concerts d’aquesta edició els tres membres del grup Els Amics de les Arts; Joan Enric Barceló, Ferran Piqué i Daniel Alegret, directors artístics del festival. Els ha acompanyat Quim Ayats, regidor de cultura de l’Ajuntament de Girona i Albert Piñeira, vicepresident segon i diputat de Cultura de la Diputació de Girona.

Els Amics de les Arts han destacat la il·lusió que senten de poder programar concerts amb normalitat i de poder oferir a tots els nens i nenes que ho vulguin, un cap de setmana amb un cartell musical de luxe. Uns nens i nenes, han destacat, que han vist limitada la seva activitat cultural per la pandèmia i que mereixen més que mai gaudir de la música en família.

Des de l’organització del festival s’ha fet un avançament de la programació anunciant ja  tots els concerts que es faran a l’Auditori de Girona els dies 28 i 29 de maig. Seran els concerts de cinc grups: Manel, El Pot Petit, Buhos, The Tyets i Dàmaris Gelabert.

Properament es comunicaran més concerts i activitats que es faran al Parc de la Devesa i al Palau de Fires de Girona, ja que es recupera també la Fira del Festivalot.

Aquí podeu comprar ja les vostres entrades: https://festivalot.koobin.com/
Comments are closed.

Back to Top ↑