Notícies Foto: Marina ConillFoto: Marina Conill

El guitarrista i compositor Carles Gutiérrez presenta “Tot és ara”

24 febrer, 2022

El seu primer disc en solitari és la culminació d’una profunda necessitat de mostrar l’autenticitat en una barreja que inclou el jazz, el pop, la música mediterrània i la música d’arrel.

Amb una dilatada carrera musical que l’ha portat a col·laborar en diferents projectes, gravar més de 10 discs i girar per tot el món amb bandes com Muyayo Rif, The Summer Lovers, Estación del Este, Transit trio, Judit Neddermman, 5 de swing, Hypnotick Orchestra o Dani Txarnego, Carles Gutiérrez aprofita el fet de trobar-se en una etapa de creixement i evolució per publicar un disc que parteix del format trio, amb bateria (Martí Hosta) i contrabaix (Jordi Mestres), en 11 temes que inclouen diferents col·laboracions.

Produït pel mateix Carles Gutiérrez i Pau Figueres, enregistrat a Panorama 1526 per Carles Puntí i mesclat i masteritzat a The Sound of Wood per Aniol Bestit, l’àlbum camina molt ben acompanyat en diversos temes amb la veu, la guitarra, el saxo i la trompeta de grans amics i professionals com Laura Cruells, Pau Figueres, Jordi Bonell, Joan Mas i Alvar Monfort.

De caràcter intimista, sense complexos, on el virtuosisme més tècnic convergeix a la vegada amb les emocions sense cap límit, “Tot és ara” és un treball que no vol etiquetes, ni filtres, no busca encaixar. Convida a connectar amb l’autenticitat més nua de l’artista sense cap por. Amb una guitarra a mig camí entre l’acústica i l’elèctrica, Carles Gutiérrez regala 9 temes propis i 2 adaptacions a “Un trosset de cel” (Àlvaro Barbero) i “Hymne a l’amour” (Édith Piaf, Marguerite Monnot).

 
Comments are closed.

Back to Top ↑