El jazz català viatja a Àustria i Hongria de la mà de Berta Sala i Dominik Landolt

1 setembre, 2022

Serà en una gira de 3 concerts a diferents localitats.

El 9 de setembre el duet catalano-austríac actuarà a Mauerbach (Àustria), el dia 10 de setembre oferiran un segon concert a Bad Vöslau (Àustria), i l’11 de setembre actuaran al Nemzetközi Jazz Festival que es celebra del 9 a l’11 de setembre a la localitat de Budapest, Hongria.

La cantant catalana Berta Sala (Manresa, 1997) i el pianista austríac Dominik Landolt (Mauerbach, 1991) són dos músics units pel jazz i les ganes de compartir la seva música amb gent d’altres cultures. Es van conèixer l’any 2013 als Tallers Musicals d’Avinyó, on ell feia de pianista acompanyant les classes de cant amb el professor Joey Blake i ella hi participava com a alumna. En acabar els tallers, la família de Berta Sala acolliria al músic austríac durant una setmana a casa seva a Manresa, per tal que fes classes de jazz i de piano a la Berta.

Arrel d’aquest intercanvi va sorgir entre ells una bonica amistat i una connexió musical que els ha portat a fer diversos concerts arreu de Catalunya incorporant a la formació també altres musics com Dominik Reisner (guitarra), Alex Riepl (baix) i Johannes Neunteufel (bateria), tots ells companys d’universitat de Landolt.

Els diferents temes de jazz en català que ofereixen en format quartet en aquests concerts responen a un treball conjunt d’ells dos, en el que han intercanviat música i lletres en català i en anglès, i que s’han acabat fusionant d’una forma molt fàcil i natural. 
Comments are closed.

Back to Top ↑