Notícies Foto: Noel PérezFoto: Noel Pérez

El Let’s 2023 tanca el cartell de la 18a edició

28 desembre, 2022

Entre l’anunci de nous artistes, destaquem, Dan Peralbo i el Comboi i, Pol Batlle i Rita Payés.

La 18a edició del Let’s se celebrarà del 3 de març a l’1 d’abril a les quatre sales de concerts de L’Hospitalet de Llobregat. El festival s’ha guanyat, edició rere edició, ser considerat com un dels festivals de referència de la música independent estatal a Catalunya mantenint la premissa de programar bandes consolidades i de llarga trajectòria amb propostes emergents.

Dels nous grups que se sumen al cartell del Let’s actuaran a la sala Salamandra la banda madrilenya de rock Morgan en un concert que obriran Pol Batlle i Rita Payés; el cantautor Ángel Stanich amb amb els osonencs Dan Peralbo i el Comboi; i les madrilenyes Cariño, que s’afegeixen al cartell substituint la baixa de Carolina Durante per motius externs al festival i actuaran amb La Plata a la Salamandra l’1 d’abril en l’últim concert del Let’s 2023. Al Pumarejo s’afegeixen el grups barcelonins de garage rock Pantocrator i Sandré. I a L’Oncle Jack se sumen els concerts de la banda barcelonina de pop-rock Elefantes en format electro-acústic i del cantautor madrileny Luis Brea.

La resta de cartell, ja anunciat els darrers mesos, compta amb artistes dels països catalans com Pau Vallvé, Smoking Souls, Alavedra, Anabel Lee, Bernarda, Lisasinson, Margarita Quebrada, Mira Paula, Selva Nua, Guineu, MTINES, Angeladorrrm, Remei de Ca la Fresca, Súper Gegant, Grushenka, Microhomes, Xenia, Ypnosi, i Hologramma i artistes estatals com  Ginebras, Los Punsetes, Veintiuno, Karavana, Mori, Toundra, Vera Fauna, Pony Bravo, Biznaga, Marta Movidas i Bones of Minerva. I també una closing party amb Robot Rock Alive i una doble sessió de DJs amb David Van Bylen i Jack Dafons.
Comments are closed.

Back to Top ↑