El mallorquí instal.lat a Brusel.les, Marc Melià, ens avança la cançó, “Dx7”

5 maig, 2021

El seu segon disc, “Veus”, sortirà el proper 15 d’octubre.

En el single “Dx7”, Marc torna a les seves arrels; per primera vegada l’escoltem en català. El 2021, un any que es presenta ple de promeses per al mallorquí, marca el retorn de Marc a la seva terra. El 15 d’octubre, Pa European Recording, una de les discogràfiques parisenques més prestigioses, publicarà “Veus”, el seu segon LP.

A “Dx7”, el primer single de l’àlbum, Marc Melià es confon amb un androide que parla d’amor i d’anhels. “Dx7” al.ludeix a el rei dels sintetitzadors dels anys 80. És una cançó de paraules contades plena d’emocions que fa referència als set dies de la setmana i als canvis que fan de cada matí el principi d’una aventura inesperada.

Originari de Mallorca, Marc Melià és un compositor i productor instal.lat a Brussel.les. Durant l’última dècada ha col.laborat amb notables figures de l’escena musical francesa i belga com Françoiz Breut a qui li ha produït el seu últim disc, Flavien Berger, Lonely Drifter Karen, Crammed Discos (el segell de Acid Arab i Juana Molina) entre d’altres.

Escolta “Dx7” a OnaCat.Ràdio.
Comments are closed.

Back to Top ↑