Notícies Foto: Xavi TorrentFoto: Xavi Torrent

El Mercat de Música Viva de Vic acaba la 34a edició amb més de 800 professionals acreditats

17 setembre, 2022

Unes 120.000 persones hauran gaudit de la música en viu a Vic, una xifra que iguala l’assistència de les edicions més exitoses.

Prop de 850 professionals del sector de la música han participat a la 34a edició del Mercat de Música Viva de Vic, que conclou aquest dissabte amb una xifra d’acreditats, a dia d’avui, que supera la dels darrers anys: concretament, han assistit al MMVV un 25% més de professionals que el 2021 –any de restriccions a causa de la pandèmia– i un 10% més que el 2019, en què la situació era de completa normalitat. 

El director artístic del MMVV, Marc Lloret, ha destacat aquest matí, en una trobada amb la premsa, que aquest any s’ha constatat la presència de noves empreses i treballadors del sector de la música que no havien assistit amb anterioritat a Vic. Concretament, un centenar d’empreses s’han acreditat per primera vegada al Mercat, de les quals la majoria representada per persones joves, fet que apunta a garantir un relleu generacional en el sector. 

L’alt nivell de participació reafirma la confiança que té el sector en el MMVV com a plataforma per promoure la indústria de la música en directe. Aquests dies, a Vic, s’han celebrat un total de 800 reunions ràpides dins l’espai d’speed meetings, i desenes d’altres que s’han donat de manera espontània, 82 presentacions de projectes i empreses (pitchings), i una dotzena de reunions sectorials i de treball amb associacions i entitats. En aquests espais d’intercanvi, representants de diferents perfils han pogut trobar-se amb l’objectiu de dinamitzar la indústria de la música en viu. 
Comments are closed.

Back to Top ↑