El Mercat de Música Viva de Vic conclou amb la participació de més de 600 professionals

18 setembre, 2021

S’han exhaurit les entrades de 26 concerts, del total de 62 actuacions presencials que ha acollit el Mercat.

El Mercat de Música Viva de Vic conclou la seva 33a edició amb la participació de 626 professionals acreditats. En una edició encara marcada per la pandèmia, l’organització valora positivament les xifres d’assistència per part d’un sector que reclama més esdeveniments que ajudin a reactivar-lo.

L’activitat professional del MMVV Pro Catalan Arts, que ha durat tres dies i s’ha concentrat a L’Atlàntida, ha comptat amb la presentació de 50 empreses en pitchings i la celebració de 340 speed meetings (reunions ràpides a l’àrea de negoci). La trobada ha abastat bona part de les àrees del sector, des de discogràfiques fins a empreses de booking, management, producció, marketing i relacions públiques, fires, festivals i equipaments com teatres i auditoris, entre altres.

Del total de 626 acreditats, 494 són catalans i 92 de la resta de l’Estat, de totes les Comunitats Autònomes. Malgrat les limitacions de mobilitat imposades pel covid-19, han pogut ser a Vic 40 professionals internacionals. Han vingut persones de França, Bèlgica, Regne Unit, Eslovàquia, Hongria, Itàlia, Portugal, Colòmbia, Veneçuela, Argentina, Xile, Austràlia i Moçambic. No obstant, i per culpa de la pandèmia, no han pogut arribar totes les persones que estaven previstes. Quant a la presència de premsa, més de 50 mitjans de comunicació han cobert informativament el tret de sortida de la tardor musical a Catalunya.

Pel que fa a l’activitat online, la trentena de concerts enregistrats aquests dies es podran recuperar a partir de dilluns a la zona professional del web, notablement millorada respecte l’edició 2020.

Per altra banda, fins a 26 concerts han fet ‘sold out’, dels 62 concerts presencials que s’han celebrat a Vic entre dimecres i dissabte. En total, més de 17.200 persones han assistit com a públic, sense comptar professionals acreditats. En tots els concerts s’ha respectat el protocol sanitari, amb un seient assignat per persona i obligatorietat de mascareta durant l’actuació.
Comments are closed.

Back to Top ↑