El Mercat de Música Viva de Vic d’enguany prioritzarà les estrenes musicals per impulsar el sector

2 juliol, 2021

La seva programació reafirma el MMVV com a espai d’estrenes musicals en viu en la seva 33a edició, que se celebrarà del 15 al 18 de setembre a Vic.

El Mercat de Música Viva de Vic (MMVV) torna a la presencialitat després d’una darrera edició marcada per la virtualitat i d’un any difícil per la indústria de la música a causa de la pandèmia de la Covid-19. El MMVV persevera en aquesta 33a edició com a punt de trobada i de dinamització del sector, posant el focus en la seva funció d’altaveu de noves propostes de música en viu.

Després d’un any en què el sector de la música en directe ha patit una aturada quasi total amb uns impactes devastadors en l’àmbit econòmic, el MMVV pren un paper més rellevant que mai com a espai de trobada i eix cohesionador de la indústria musical a Catalunya. Si la raó de ser del Mercat és la dinamització del sector, enguany s’hi afegeix la voluntat d’exercir com a agent clau en l’esdevenir de la música en directe a casa nostra.

A més, la 33a edició del Mercat de Música Viva de Vic vol fer especial èmfasi en el fet de viure –o de tornar a viure– la música en directe, la música viva. Tant per als professionals acreditats com per al públic general, es convida a entendre el MMVV 2021 com un espai de gaudi i de posada en valor de la música en viu.

Podeu trobar tota la seva programació a la pàgina web: http://www.mmvv.cat
Comments are closed.

Back to Top ↑