El Mercat de Música Viva de Vic obre convocatòria als artistes per la seva 35a edició

16 gener, 2023

L’edició d’enguany se celebrarà del 13 al 16 de setembre.

El Mercat de Música Viva de Vic obre avui la convocatòria a les propostes artístiques que conformaran la programació de la seva 35a edició, prevista pels dies 13, 14, 15 i 16 de setembre a la capital d’Osona. El període de presentació de propostes finalitzarà el proper 31 de març. Com cada any, la direcció artística del Mercat escollirà aproximadament una cinquantena de propostes, que tindran l’oportunitat de presentar-se al Mercat, sigui davant dels professionals del sector de la música en directe, o davant del públic general.

En la selecció de propostes artístiques, es prioritzaran les estrenes d’espectacles o discs; la identitat pròpia, el risc artístic i la trajectòria de l’artista o banda; la solidesa de l’empresa de management; el potencial de venda, la viabilitat econòmica i tècnica, i finalment l’explicació dels objectius del projecte i de la importància del seu pas pel MMVV per assolir-los. Es podran presentar propostes de tots els estils i gèneres musicals, exceptuant la música clàssica.

Les dues línies del Mercat de Música Viva de Vic marquen els objectius del mateix: per una banda, promoure la contractació d’estrenes i noves propostes, així com dinamitzar el sector de la música en directe, donar a conèixer nous talents i promoure l’intercanvi entre artistes de Catalunya, de la resta de Comunitats Autònomes i del món. Per altra banda, oferir una graella de concerts atractiva per al públic general, a preus populars i per a tots els gustos. 

Les agències de management i els representants d’artistes i bandes que vulguin proposar projectes, poden fer-ho a través del formulari del lloc web del MMVV, a l’enllaç: https://www.mmvv.cat/ca/comactuar
Comments are closed.

Back to Top ↑