El mític grup de punk-oi català, Pilseners, inicia la publicació digital del seu catàleg

21 març, 2022

Aquest divendres arriba a les plataformes “Acer roent”, el seu primer àlbum de 1999.

Pilseners és una de les bandes més emblemàtiques del punk-oi català. Formada a Barcelona el 1994, s’estrenà a la plaça del Diamant l’any 95 i des d’aleshores començaren a girar arreu de la geografia catalana. El 1996 van publicar el seu primer treball, la maqueta “Pilseners”, i el març de 1999 va veure la llum “Acer roent”, el primer llarga durada que els consolidà definitivament com una de les bandes més destacades de l’escena. Aquests dos primers treballs van ser publicats per Plàstic Disc l’aleshores segell del mític Jordi Ramírez, “Perico”, avui dia a Buen Ritmo.

El 2003 van publicar “Herois del nostre temps”, amb Bullanga Records, el segell d’Inadaptats, però després de més de deu anys ininterromputs sobre els escenaris, la banda va fer una aturada indefinida al 2005. Tot i aquesta aturada, el 2008 es va publicar l’àlbum “Early works” que recuperava la primera maqueta més un parell de gravacions inèdites d’aquells primers anys.

El 2012, gràcies a la insistència de vells amics i supporters, la banda retorna amb força i reapareix a l’Antifa Festival celebrat aquell mateix any a «La Bàscula» de Barcelona. Dedicats 100% als directes, el 2020 va sortir “Live & loud”, un disc en directe compartit amb els seus amics de Suburban Rebels i enguany han publicat un single en format vinil, amb dues noves cançons i titulat “Som una generació”.

Actualment Pilseners es troba immers en la preparació del seu tercer treball d’estudi que publicarà Rock de Kasba i està previst per a la tardor de 2022. Fruït d’aquesta col.laboració entre el grup i el segell, previament al llançament del nou treball, Rock de Kasba està pujant a les plataformes digitals tots els treballs de la formació.

Aquí les dates de sortida:

25/3 Llançament digital “Acer roent”
15/4 LLançament digital “Early works”
13/5 Llançament digital EP “Live and loud”
10/6 LLançament digital SG “Som una generació (Demo version)”
Comments are closed.

Back to Top ↑