Notícies Foto: WeColorMusicFoto: WeColorMusic

El musical “Les històries de l’avi Josep” torna a Barcelona durant 10 dies

18 maig, 2023

Les representacions seran al Teatre Aquitània de Barcelona del 8 al 18 de juny.

Després de pràcticament un centenar de bolos per sales i teatres d’arreu de Catalunya i de fer temporada a Barcelona en dues ocasions, aquest mes de juny, una de les produccions més aplaudida de la companyia d’espectacles de teatre musical WeColorMusic s’aturarà a al Teatre Aquitània durant deu dies. Es tracta deLes històries de l’avi Josep”, un musical de petit format que, a través de les converses entre un avi i la seva neta, pretén fer reflexionar sobre aspectes de la vida quotidiana que tothom ha experimentat en algun moment o altre.

L’obra, creada per Mar Puig Lecha i Mateu Peramiquel Borjas, aborda temes tan universals com la gestió del temps, les pors i inseguretats, l’ús de les xarxes socials o la memòria històrica. Amb l’humor i el dinamisme per bandera,Les històries de l’avi Josep” posa de manifest com de diferent es pot concebre una mateixa realitat segons si els ulls que se la miren van néixer abans de la Guerra Civil o després de les Olimpíades del 92.

El més interessant d’aquest muntatge, que ja fa gairebé tres anys que gira, és que tot el que s’hi escenifica està inspirat en fets reals. Agafar històries veraces de gent anònima com a punt de partida argumental és el tret diferencial de WeColorMusic, igual que el fet que tota la música que acompanya les seves produccions és de composició pròpia i està interpretada en directe i in situ.

“Pensem que tothom hauria d’escriure un llibre perquè tothom té coses interessants a explicar. I és precisament amb aquesta premissa que vam crear WeColorMusic: per explicar històries basades en fets reals de gent que podríem ser nosaltres”, asseguren els autors, mentre reflexionen en veu alta: “Tenim la tendència a anar molt lluny per trobar grans relats, i no ens adonem que el nostre voltant està ple de testimonis valuosíssims”.
Comments are closed.

Back to Top ↑