Notícies Foto: Xepo WSFoto: Xepo WS

El nou disc de Feliu Ventura “Amics i referents”, en directe al Principal de València

2 desembre, 2022

Presenta les seves cançons reversionades i cantades amb les col.laboracions dels Ovidi4, Miquel Gil,Carles Caselles, Sandra Monfort, Pep Gimeno “Botifarra”, Xiomara Abello i Cor de L’Eliana.

Ja podem trobar a totes les plataformes i a les botigues en format vinil, el nou disc de Feliu Ventura “Amics i referents”, en directe al Principal, que recull l’actuació antològica celebrada fa un any al Teatre Principal de València. Un concert en el qual va cantar les seves cançons amb músics com els Ovidi4, Miquel Gil, Carles Caselles, Sandra Monfort, Pep Gimeno “Botifarra”, Xiomara Abello i Cor de L’Eliana. El disc digital conté quasi tot l’espectacle integre, editat i remasteritzat, i el nou vinil presenta una selecció molt acurada de cançons del cantautor reversionades i cantades amb les col·laboracions del directe.

El disc arriba després del llançament d’un senzill més clip, una versió del seu ja clàssic “Història d’un sofà” cantada amb els extints Ovidi4 i que inclou una preciosa intro de la Mireia Vives i un poema de David Caño, a més de les guitarres de Borja Penalba i David Fernàndez. La peça, que dura quasi 7 minuts, i desafia totes les tendències discogràfiques actuals, va ser escollida per Feliu Ventura per l’autenticitat i el simbolisme de la cançó, cantada amb els “amics Ovidis”.

Feliu Ventura ha explicat que tot i que el concert no va ser enregistrat pensant de fer-ne un disc, l’espectacle va ser tan especial que “al cap d’uns mesos, vam pensar que seria bonic poder reviure aquella trobada”. Segons el músic, el vinil és “pels qui vulgueu sumar-vos a la festa, en un format més personal, més analògic i més proper”.
Comments are closed.

Back to Top ↑