“El paradís de les paraules” torna a València

30 juny, 2021

Carles Dénia celebra el X aniversari del disc al Festival Polirítmia.

Carles Dénia du el seu renovat espectacle “El paradís de les paraules” a la Plaça de l’Ajuntament de València, dins del Festival Polirítmia, organitzat per l’Institut Valencià de Cultura. El concert serà el dissabte 3 de juliol, a les 22 h.

El disc, editat just fa ara 10 anys, en 2011, va sorprendre la crítica i el públic en tractar-se d’un treball delicadíssim i colpidor, en què Dénia posa veu i música als exquisits versos (adaptats de l’àrab al valencià per Josep Piera) dels poetes que van viure en Xarq Al-Andalus, en els actuals territoris valencians.

Per celebrar l’aniversari, Dénia s’acompanya ara de Dario Barroso (guitarres, llaüt i cors), Aleix Tobias (percussions i cors), Guillem  Aguilar (baix, mandola, pandero i cors) i Carlos Montfort (violí i cors). L’espectacle ha estat interpretat en molt poques ocasions en els escenaris, una joia encara per descobrir que poques ciutats han tingut el privilegi de veure i escoltar en directe. Alguns dels seus temes com ara “Si de vora meu un dia” o “Deixeu-vos de retraure’m les passions” han sigut versionejats per altres artistes.
Comments are closed.

Back to Top ↑