El pop experimental de Clara Poch & Marçal Calvet

22 gener, 2021

El disc “Fortuna” sortirà el proper dia 28 i s’estrena el 13 de febrer al Mercat de les Flors de Barcelona. Escolta ja un avançament a OnaCat.Ràdio, “Deixeu-nos parar”.

“Deixeu-nos parar” és una cançó que demana aturar-se i descansar del món que ens envolta. De desenganxar-se de l’espiral hiperactiu. “Deixeu-nos parar” podria ser una al·legoria d’aquest últim any, marcat per la Covid-19. La crisi sanitària ho ha aturat tot. “Ens ha servit a tots per descansar, però quan la situació ho ha permès, la societat ha recaigut en el ritme frenètic. No hi ha manera de trobar un equilibri entre l’aturada total i l’hiperactivitat”, admeten Poch i Calvet.

La cançó d’estudi va acompanyada d’un videoclip amb música en directe rodat al Teatre Ateneu de Sant Celoni realitzat per Jordi Perdigó. També hi col·laboren els músics Joan Colomo i Edi Pou. El clip és en blanc i negre per transmetre la “buidor” que genera el “ritme frenètic” de què parlen els artistes.

“Fortuna” és el títol del disc que es publicarà el 28 de gener i també és el títol de l’espectacle/concert que l’acompanya que s’estrenarà el 13 de febrer al Mercat de les Flors de Barcelona.

 
Comments are closed.

Back to Top ↑