El Pot Petit estrena el disc “Les aventures del lleó vergonyós”

23 setembre, 2021

El disc compta amb la peculiaritat de recollir tot l’espectacle del mateix nom.

El disc compta amb la peculiaritat de recollir tot l’espectacle de “Les aventures del lleó vergonyós”, música i escenes. S’hi podran trobar els sis temes musicals originals creats expressament per l’espectacle: “Bon dia món”, “El tigre”, “El cavall”, “L’hipopòtam”, “El gall” i una nova versió de l’emblemàtica cançó “El lleó vergonyós”, temes que parlen sobre les emocions amb una gran delicadesa musical. 

El disc també consta de les sis escenes que narren les aventures que viu el lleó vergonyós amb els seus amics al llarg del seu viatge. Un viatge que ens recorda que la salut emocional és important, que les emocions formen part de qui som i que és important reconèixer-les, acceptar-les, gaudir-les i compartir-les. Un disc creat perquè les famílies puguin descobrir o reviure tot l’espectacle deixant volar la imaginació.

La composició i direcció de les cançons són del component del grup i director musical Dani López Pradas i les lletres i guió de Ruth Garcia Ruz i Helena Bagué Vilà. Les veus són dels dos intèrprets i cantants Mercè Munné Parera i Ovidi Llorente Saguer. La producció ha anat a càrrec d’El Pot Petit i el disc l’ha editat la discogràfica U98 Music. 
Comments are closed.

Back to Top ↑