El Pot Petit presenta 4 temes nous

22 març, 2022

Són històries de personatges que viuen a dins el Pot Petit: el Gall Ot, l’Aura, les tres pirates i l’Ona.

Les cançons són les històries i les vides d’aquests personatges, i ens parlen dels seus desitjos i de les seves aventures. L’imaginari del Pot Petit es fa gran amb aquestes cançons i amb la inclusió d’aquests nous personatges, i conjuntament fan créixer la interpel·lació amb els infants i les seves famílies,
amb temes que interessen als nens i nenes, i amb els quals es poden identificar fàcilment i els permet gaudir plenament de la música.

“El gall Ot” és la història d’un gall que vol ser ballarí; l’Aura és una dinosaure que viatja en el temps per poder veure els seus amics; les tres pirates viuen aventures trepidants al mar, i l’Ona és l’estrella de mar més famosa de l’oceà, que canta i toca amb la seva banda submarina.

Els quatre temes són contrastats, tant pel què fa als estils com per l’essència dels personatges i les històries que viuen, així, musicalment es poden sentir diferents ritmes i estils, com el pop, el folk, la soca-rumba, reggae-pop o world music, i presenten, doncs, una riquesa musical en cada un d’ells i en el conjunt dels 4 temes.
Comments are closed.

Back to Top ↑