Notícies Foto: VicartFoto: Vicart

“El presumit” de Subliminal

9 setembre, 2022

El guanyador del concurs Maleducats treu al mercat el seu primer disc.

L’àlbum comprèn 12 temes, entre els quals es troben els seus tres primers senzills, “Presumit”, “Radios i Tvs”, i “Foto familiar”, i el darrer llançament, “Pikin”. Un divertit viatge sonor, mostra de les clares influències del trap, r&b, rap, reggaeton i afrobeat, que ja està disponible a totes les plataformes digitals.

L’artista barcelonès de 24 anys, va demostrar des de ben petit la seva habilitat per l’escriptura en guanyar diferents concursos literaris, fet que finalment el va motivar a escriure les lletres de les seves pròpies cançons, que ja són tota una referència dins el gènere urbà a Catalunya. Tot i formar part d’aquest gènere, la música de Subliminal fuig dels tòpics i les conductes que se n’associen, i transmet bon rotllo i optimisme.

Després de penjar el cartell d’”entrades exhaurides” en el seu primer concert a la sala Sidecar de Barcelona, l’artista anuncia noves dates destacades, com el Mercat Música Viva de Vic el pròxim 15 de setembre, i de nou a la Sala Sidecar el dia 29 del mateix mes.

Entre els seus èxits ja acumulats, Subliminal ha estat recentment guanyador del concurs Maleducats, festival internacional de música urbana de Catalunya, que el portarà a actuar a l’escenari gran del certamen el pròxim any. També ha estat seleccionat com un dels vuit semifinalistes dedició del concurs de bandes emergents de Sona9, organitzat per Grup Enderrock, iCat – Catalunya Ràdio, Televisió de Catalunya i els departaments de Cultura i Joventut de la Generalitat.
Comments are closed.

Back to Top ↑