Notícies Foto: RGB MusicFoto: RGB Music

El Quartet Mèlt celebra 10 anys al Palau de la Música Catalana

19 octubre, 2023

Serà el proper dilluns, dia 23 a les 19h i, acompanyats de molts dels artistes amb qui han compartit escenari en tot aquest temps.

Durant 10 anys el Quartet Mèlt ha portat la seva manera d’interpretar la música arreu de Catalunya, i fora també. És per això que volen celebrar-ho cantant i presentant el seu nou disc, “Celebrem”, en un lloc tan simbòlic per a la música coral catalana com el Palau de la Música, i ho faran acompanyats d’alguns dels grans artistes del món del cant que han tingut a prop durant tot aquest temps (Mariona Escoda, Gemma Humet, Hanfris Quartet i Magalí Sare).

El concert serà un gran repte per ells. Primer, perquè serà la primera vegada que visitaran el Palau amb normalitat (sense pandèmia). Segon, perquè no és habitual sentir als artistes col.laboradors del concert, cantant a capella. I tercer, perquè amb ells s’estrenaran versions d’algunes obres que no s’han sentit mai abans, i que segurament serà molt difícil tenior l’oportunitat de tornar-les a sentir.

Ja sabeu doncs, 10 anys del Quartet Mèlt, aquest dilluns, dia 23, a les 19h, al Palau de la Música Catalana de Barcelona.  

 
Comments are closed.

Back to Top ↑