El sabadellenc Jaume Busoms publica el seu primer disc

22 febrer, 2021

“L’aire que respiro” inclourà 9 cançons i sortirà el proper dia 13 de març.

El cantautor sabadellenc Jaume Busoms, publica divendres, 13 de març, el seu primer treball discogràfic que ha titulat: “L’aire que respiro”. L’artista irromp en el panorama musical català després d’haver fet una avançament de tres cançons “Aire Salat”, “Ungaià” i “Ets amb mi”, que també han estat incloses en aquest llarga durada. Ara, s’hi sumen sis nous temes on, per exemple, destaca “L’admirador”, una cançó cantada a duet amb la coneguda artista dels EUA, resident a Barcelona, Chloe Phillips.

Segons confessa Busoms, aquest disc és molt autobiogràfic i repassa nou moments cabdals de la seva vida. Barreja de pop, ska, balades, rumba i reggae. I en la part temàtica un compendi de festa, amor, pèrdua, alegria i tristesa. Tal i com afirma, “instants buits i moments densos són l’aire que respiro; tot està en l’aire que respiro”.

Enregistrat als Estudis Ten i editat per la discogràfica Crea Music, “L’aire que respiro” posiciona a aquest jove artista com un nou talent de la música cantada en català.
Comments are closed.

Back to Top ↑