Notícies Foto: DeliricsFoto: Delirics

El segell discogràfic Delirics convidat del mes de setembre a l’Heliogàbal

19 setembre, 2023

Gràcies al projecte Segells Residents, que vol donar visibilitat als segells independents i a les propostes alternatives.

Després de viure la Release Party de Sexenni i diferents propostes prometedores com la del Xicu, el Lluc, la Neisha, Las Bajas Pasiones, Bounce Twice i Oli, ara arriba un nou ventall de tres propostes per gaudir d’una bona nit de rap amb, ni més ni menys que El Santo (Falsalarma), Uri Santafé i Kovitch, després de publicar nou àlbum tots tres aquest any.

El Santo es va donar a conèixer amb Falsalarma, un dels grups pioners de l’escena Hip Hop nacional i amb el qual, juntament amb el seu germà Titó, va ser membre, fundador i MC. Des de 1995 fins ara, van anar recopilant seguidors a nivell estatal com internacional, a Amèrica Llatina, i han estat font d’inspiració de molts artistes que vindrien després. Amb tot aquest bagatge i com a figura indiscutible del hip hop en espanyol que és, ara El Santo inicia la seva carrera en solitari amb el seu primer àlbum “Santería”.

Uri Santafé escriu amb un estil introspectiu molt íntim i personal on es nota que busca tocar la fibra. Fa temps que va deixar enrere el hip hop més clàssic per embarcar-se en una clara tendència experimental i en noves sonoritats. Quan es tracta de música, Lamliki (el seu productor) i ell es complementen a la perfecció. “Vulnerable” és el seu debut que van presentar aquest estiu: és poesia i carrer, sempre buscant l’elegància i l’actualitat. 

Kovitch va començar a escriure lletres de rap només amb catorze anys, i des de llavors ha fundat diverses formacions com Homes Llúdriga, amb les quals ha publicat nombroses referències. L’estil del raper recull l’herència del Hip Hop més melòdic i de l’R&B, bevent de l’escena nord-americana, nacional i francesa. Les seves lletres són reivindicatives, amb valors i vivències personals. L’MC vallesà ja ha col·laborat amb artistes com Valtonyc, Lágrimas de Sangre i DJ Plan B (LCDM), entre d’altres. A més, aquest any s’ha estrenat amb el seu nou disc “Simplifica”, on hi col·laboren Las Bajas Pasiones.

Ja ho sabeu, a la’Heliogàbal de Gràcia a Barcelona, aquest mes de setembre, Delirics, protagonista:

Dijous, dia 21, a les 21h: Kovitch, Uri Santafé i Lamliki, i El Santo
Dimecres, dia 27, a les 21h: Cloe, Yung Rovelló, Flashy Ice Cream i P.A.W.N Gang
Divendres, dia 29, a les 21h: Marc Mas
Comments are closed.

Back to Top ↑