Notícies Foto: Sona9Foto: Sona9

El Sona9 desvela els vuit semifinalistes

30 agost, 2022

Bigwé, Figa Flawas, Jovedry, Aina Koda, Lenand, Majava, Eloi Sayrach i Subliminal passen a la penúltima ronda del concurs de bandes emergents.

El concurs Sona9 ja ha desvelat els vuit semifinalistes de l’edició d’enguany. El barceloní Bigwé, el duet vallenc Figa Flawas, la formació barcelonina Jovedry, la polinyanera Aina Koda, el duet tarragoní Lenand, el grup binissalemer Majava, el cantautor barceloní Eloi Sayrach i el conjunt badaloní Subliminal –en qualitat de guanyador del Premi Verkami per votació popular– accedeixen a la següent fase del concurs de bandes emergents.

Per poder continuar en el concurs, els vuit seleccionats hauran de fer una actuació de petit format als estudis d’iCat, que s’emetrà al programa radiofònic del Sona9, els dissabtes a les 9 h. El 10 de setembre començarà aquesta ronda d’actuacions en petit format amb Subliminal i Jovedry; el 17 de setembre serà el torn de Bigwé i Lenand; el 24 de setembre hi passaran Eloi Sayrach i Figa Flawas i, finalment, tancaran el cicle Aina Koda i Majava.
Comments are closed.

Back to Top ↑