Notícies Foto: Juan Miguel MoralesFoto: Juan Miguel Morales

El Teatre Micalet de València canta a la memòria històrica amb “Sota les cunetes. Justícia!”

4 abril, 2022

VerdCel dirigeix un viatge musical pel segle XX a través de figures de la nova cançó.

El Micalet acollirà el dissabte 9 d’abril un concert homenatge a les víctimes del franquisme de la mà del cantautor alcoià VerdCel, qui actuarà amb la seua banda habitual i l’acompanyament de Rusó Sala i Mire Vives. “Sota les cunetes. Justícia!” és una proposta per a condemnar totes les violències patides, una eina per a “unir forces i exigir que es rescabale part del dolor sofert”, sentencia l’artista.

L’espectacle es presenta com una experiència que travessa al públic amb la finalitat de sensibilitzar sobre memòria històrica i tornar a posar el tema damunt la taula. Un viatge musical pel segle XX que intercala testimonis de víctimes del franquisme, i familiars, amb la música de figures de la nova cançó com Ovidi Montllor, Maria del Mar Bonet o Raimon, entre altres, interpretades, totes elles, per VerdCel.

“Sota les cunetes. Justícia!” comptarà, en aquesta ocasió, amb la col·laboració a l’escenari de María Navarro, presidenta de l’associació de la fosa 126 de Paterna, que, considerada la fosa comuna més gran del territori valencià, va començar les primeres exhumacions el passat mes de desembre de 2021.

VerdCel torna a València amb aquesta proposta per “posar en coneixement comú les històries de persones que han patit aquesta realitat, perquè no s’oblide la història i torne a repetir-se”, segons assegura l’alcoià.
Comments are closed.

Back to Top ↑