El Tradicionàrius recupera la Festa de les Terres de l’Ebre

30 març, 2022

Aquest dissabte, dia 2, a les 12h, al Mercat de l’Abaceria i la Llibertat, a partir de les 19h, al Centre Artesà Tradicionàrius i a les 20h30′ a la Plaça Anna Frank.

El Tradicionàrius recupera aquest dissabte 2 dabril la Festa de les Terres de l’Ebre: un referent en el marc del festival que havia servit anys enrere de cita i punt de trobada de molts ebrencs residents a Barcelona. La festa portarà jotes improvisades als mercats de Gràcia, un concert al CAT amb Quico el Célio, el Noi i el Mut de Ferreries, el grup musical Suc d’Anguila i els cantadors Guardet i Sílvia Ampolla, i una baldanada a la plaça d’Anna Frank també amenitzada amb la música d’aquests grups.

La jornada començarà al matí, amb una sessió de Folk als Mercats de l’Albaceria i la Llibertat amb la rondalla de Guardet i els cantadors Sílvia Ampolla, Quico el Célio i el Noi. Al vespre, la vetllada continuarà al teatre del CAT Tradicionàrius amb el concert “Som d’allà baix”. Un espectacle conjunt entre Quico el Célio, el Noi i el Mut de Ferreries i el Grup Musical Suc d’Anguila, una formació d’instruments de vent, nascuda a Amposta i que inclou una rondalla mixta de vent i corda liderada pel cantador Guardet i que en aquesta ocasió comptarà també amb la participació de la jotera Sílvia Ampolla. Ambdues formacions, fusionen repertoris i instruments en una autèntica mostra de la força de la música del sud.

Acabarem la festa a la Plaça d’Anna Frank amb una reproducció dels elements d’una baldanada tradicional. Amb els aromes d’aquestes típiques botifarres d’arròs cuinades a la planxa a la plaça, els porrons amb vi de la Terra Alta.

PROGRAMA DE LA JORNADA
Som d’allà baix. Festa de les Terres de l’Ebre. Dissabte 2 d’abril

Folk als Mercats

12.00 h Mercat de l’Abaceria i la Llibertat

Rondalla Guardet lo cantador, Sílvia Ampolla i Quico el Célio i el Noi.

19.00 h I CAT Tradicionàrius

Concert amb Quico el Célio, el Noi i el Mut de Ferreries i Grup Musical Suc
d’Anguila.

Preu: 12 € / A: 10 €
entradium.com
20.30 h I Plaça Anna Frank

Baldanada popular

Preu baldana + vi/refresc: 6 €

Preu concert, baldana i vi/refresc

15 € I Amics del CAT:12 €

Entrades i tiquets baldanada
Comments are closed.

Back to Top ↑