Notícies Foto: Paco AmateFoto: Paco Amate

Electrònica d’arrel amb Electrogralla

15 febrer, 2022

El seu nou disc, “Empelt”, surt el dijous, dia 3 de març.

Roger Andorrà ha desenvolupat el projecte musical Electrogralla, el qual li permet generar un concepte sonor inèdit, identitari i original a partir d’una gralla connectada a diversos elements electrònics. Partint de la música d’arrel, el músic sallentí fa evolucionar el so de la gralla cap a nous paisatges sonors propis de la música electrònica.  

Andorrà presenta aquest 2022 el primer disc: Empelt. Es tracta d’un recull de peces i tonades populars que, de la mà del productor musical Llibert Fortuny, el músic sallentí adequa als nous cànons estètics de la societat; així, aconsegueix que, seguint la idea de J. V. Foix, allò tan vell torni a ser nou.  

A “Empelt” trobareu peces tan icòniques com el “Toc de castells”, el “Virolai”, un pasdoble de la Patum, una sardana, una malaguenya, un ball de bruixes, un ball pla de Corpus i un passacarrer.

Hi col.laboren el cantant Miquel Gil, l’activista Anna Gabriel, el músic sallentí Jordi Sant, la trompetista Mireia Farrés i els components del grup de grallers Els Laietans.

 
Comments are closed.

Back to Top ↑