Notícies Foto: Anton TenderoFoto: Anton Tendero

Èlia Lucas Quartet presenta el senzill, “Natural”

11 maig, 2023

El seu primer àlbum “Introspecció” es publicarà el 8 de juny.

“Natural” és senzillesa. Ressonància. Connexió amb el so. És una carta de presentació de la música d’Èlia Lucas i els músics que l’acompanyen amb qui comparteixen passió per la música col·lectiva i la improvisació, enteses des de l’escolta, la intuïció i la dinàmica.

En aquest primer avançament, “Natural” aprofita la ressonància del piano perquè el so del saxo ens transporti a un altre paisatge. Fou la primera composició de la pianista, un inici en el camí de mostrar-se i expressar-se.

Èlia Lucas (Vilafranca del Penedès, 1996). Pianista i compositora. Llicenciada en el grau superior d’interpretació de Jazz al Taller de Músics ESEM de Barcelona, on resideix actualment i on també és docent a diverses escoles de música. Ha estat becada tres anys consecutius per SGAE. La seva formació com a pianista segueix al CMMB, on en l’actualitat, cursa els estudis de Grau Professional de música clàssica.

Com a intèrpret a hores d’ara lidera el seu quartet i forma part de formacions ben diverses com Cristina Amils 4et (jazz clàssic i modern), Gardenias (boleros), Funky Souls (versions), Matilda (indie pop), Kike Pérez Quintet (jazz original) i és la pianista de la Micaela Chalmeta Big Band (dir. David Pastor).
Comments are closed.

Back to Top ↑