Els Amics de les Arts faran un doble concert a les Escales de la Catedral de Girona

7 novembre, 2022

Estrenaran el 6 de maig el seu esperat nou disc en el marc del Festival Strenes 2023.

Els Amics de les Arts tornen a l’Strenes, el festival que els ha vist créixer, per a presentar-hi les cançons del seu sisè disc. Aquest anunci arriba després d’una temporada en silenci que han aprofitat per gravar el seu sisè disc i treballar en projectes musicals diversos.

Per a aquesta nova gira, Joan Enric Barceló, Ferran Piqué i Daniel Alegret han preparat un repertori centrat en les noves cançons i amb els grans èxits de la banda que farà les delícies del públic que assisteixi al doble concert a un dels escenaris més icònics del festival gironí, les Escales de la Catedral de Girona. Els Amics jugaran a casa, ja que dos d’ells viuen a la ciutat. Així doncs, el 6 de maig serà una oportunitat única per escoltar en directe les cançons del seu nou disc, que preveuen publicar a principis del 2023. Les poques persones privilegiades que ja l’han pogut escoltar diuen que és un disc “molt Amics” i que connectarà ràpidament amb els seus seguidors i seguidores, ja que els autors d’èxits com “Jean Luc” o “Ja no ens passa” tenen una connexió única amb el seu públic ampli i transgeneracional.

L’Strenes 2023 tindrà lloc del 31 de març al 6de maig a Girona i al llarg de tot maig a Barcelona, i tornarà a comptar amb la presentació en directe dels llançaments discogràfics i els espectacles més esperats de l’any.
Comments are closed.

Back to Top ↑