Notícies Foto: David RuanoFoto: David Ruano

Els Amics de les Arts, Marc Artigau i Minoria Absoluta presenten el musical, “Pares normals”

29 març, 2022

Estarà en el Teatre Poliorama de Barcelona a partir del 18 de novembre de 2022.

“Pares normals” és una comèdia musical que compta amb una banda sonora de cançons inèdites d’Els Amics de les Arts, interpretades pels actors i actrius de l’espectacle. En la presentació d’avui el trio format per Joan Enric Barceló, Ferran Piqué i Daniel Alegret han tocat en directe algunes cançons de l’espectacle amb les veus dels protagonistes de l’obra.

L’espectacle és una proposta teatral que emociona i que aconseguirà que cada espectador s’hi pugui identificar i fer la seva pròpia lectura. “Pares normals” explica una petita història que esdevé universal perquè tots hem tingut pares i hem estat fills, ens hem enamorat, desenganyat i tornat a enamorar tantes vegades com ha fet falta.

Per a la composició de les 14 noves cançons que formen part del musical, Els Amics de les Arts han fet una immersió en alguns dels musicals més influents dels últims anys. Les cançons de “Pares normals” són, en el fons, una carta d’amor al gènere musical escrita per un dels grups de pop més importants de casa nostra.

La primera cançó es va fer pública just un any abans de l’estrena del musical, el 22 de novembre del 2021. Es tracta de “Crec que podria odiar-te”, tota una peça plena d’energia pop que fa de les contradiccions romàntiques una festa on tothom hi és convidat. La cançó acumula desenes de milers d’escoltes a través de les múltiples plataformes musicals on s’ha distribuït.
Comments are closed.

Back to Top ↑