Notícies Foto: Els CatarresFoto: Els Catarres

Els Catarres exhaureixen les entrades dels quatre concerts que faran a la Sala Apolo de Barcelona

27 juny, 2023

4.800 de les 5.000 entrades del que serà la culminació de la celebració dels 10 anys de carrera, els dies, 22, 23, 24 i 25 de novembre.

Els Catarres continuen fent història i continuen rebent l’escalf d’un públic molt fidel, que ha exhaurit les entrades dels seus quatre concerts consecutius de celebració del seu 10è aniversari a la Sala Apolo cinc mesos abans. En total, 4.800 entrades que supera l’aforament del Sant Jordi Club, el recinte on van començar a celebrar aquesta efemèride.

El grup d’Aiguafreda va sorprendre a tothom aquest febrer amb l’anunci d’aquesta gran festa, que serà el colofó final a dos anys de celebracions. En total, faran quatre concerts consecutius a la Sala Apolo dedicats cadascun a un dels seus darrers quatre discos. Dimecres 22 de novembre dedicaran el concert al disc “Postals”, dijous 23 a “Big Bang”, divendres 24 a “Tots els meus principi”s i dissabte 25 a “Diamants”.

Aquests concerts tan especials, únics i irrepetibles, formen part del cicle Curtcircuit que organitza l’ASACC, i comptaran amb una introducció musical i visual que evocarà l’època i el context de cadascun dels discos. No obstant això, als quatre concerts també hi haurà una part dedicada a les cançons més emblemàtiques del grup, que de ben segur faran ballar tot el públic assistent.
Comments are closed.

Back to Top ↑