Els Catarres publiquen “Diamants”, primera cançó després de 3 anys de silenci discogràfic

26 novembre, 2021

És la cançó que dóna nom al seu esperat cinquè disc, que veurà la llum la propera primavera.

Els Catarres publiquen “Diamants”, la primera cançó després de tres anys de silenci discogràfic. Un retorn molt esperat que marca un canvi artístic i conceptual a la seva música. La cançó va néixer durant el confinament d’una petita llavor musical de l’Èric Vergès. La lletra va anar evolucionant amb les aportacions dels tres Catarres, que van aportar textos i idees. Com el fragment recitat d’en Jan Riera, escrit el dia que va néixer la seva filla.

Musicalment parlant, Els Catarres han tingut temps per investigar. “Diamants” brilla especialment gràcies als sintetitzadors i a les atmosferes que han creat juntament a la producció de David Rossell i les mescles de Roger Bosch. El resultat és una cançó èpica, amb una gran melodia i una tornada coral potentíssima on hi destaca la veu de la Roser Cruells armonitzada amb la veu principal, essència de la sonoritat catarra.

Segons ells mateixos: “Tenim diamants amagats a la retina des del primer moment que respirem. És quan som capaços d’apreciar-los brillant als ulls dels altres que ens fem rics. “Diamants” és un instant de connexió entre dues persones. És la cosa més senzilla però a la vegada més valuosa: mirar als ulls de qui estimes”.

Ja pots escoltar “Diamants” a OnaCat.Ràdio.
Comments are closed.

Back to Top ↑