Notícies Foto: Els CatarresFoto: Els Catarres

Els Catarres tanquen la gira del seu X aniversari amb 4 concerts a l’Apolo de Barcelona

15 febrer, 2023

El concert de dimecres 22 de novembre estarà dedicat al disc “Postals”, el de dijous 23 a “Big Bang”, el de divendres 24 a “Tots els meus principis” i el de dissabte 25 a “Diamants”.

Aquests concerts tan especials, únics i irrepetibles, formen part del cicle Curtcircuit que organitza l’ASACC, i comptaran amb una introducció musical i visual que evocarà l’època i el context de cadascun dels discos. No obstant això, als quatre concerts també hi haurà una part dedicada a les cançons més emblemàtiques del grup, que de ben segur faran ballar tot el públic assistent.

Les entrades, que es posaran a la venda avui mateix a les 14h al web d’Els Catarres i del Curtcircuit, tindran tres modalitats: Si s’assisteix a un sol concert, constarà 14€ (18€ a taquilla). Si es compra un abonament per a dos dies, costarà 25€ i inclourà un record exclusiu del final de gira. Si es compra un abonament pels quatre concerts, costarà 44€, inclourà el record exclusiu del final de gira i una trobada amb el grup a la mateixa sala Apolo.

Al llarg dels dos anys que haurà durat la celebració, el trio d’Aiguafreda han publicat la biografia “Els Catarres X” escrita pel periodista Jordi Basté, han enregistrat i publicat el disc “Diamants”, el cinquè de la seva carrera, amb èxits com “Diamants”, “Animals” o “Honestament”, han omplert el Sant Jordi Club en la inauguració de la gira Catarres X i han realitzat un centenar de concerts al llarg de tots els Països Catalans.

Aquesta relació d’Els Catarres amb ASACC no és nova ja que l’any 2016 van organitzar plegats una gira que reivindicava les sales de concerts que va portar als osonencs a fer una gira de dos caps de setmana que va penjar el cartell de soldout a les principals set sales de concerts de Barcelona.
Comments are closed.

Back to Top ↑