Els Pets publiquen “Ulls com piscines”, primer senzill del seu pròxim disc

8 abril, 2022

El seu tretzè disc d’estudi anomenat “1963” veurà la llum el 29 d’abril.

Els Pets tornen amb un cop de puny a la taula. Es tracta de “1963”, un disc arrabassador, dolç i descarat, un nou treball sobri i detallista, ple de melodies enganxoses que embolcallen històries amb ànima.

Són dotze cançons que demanen ser escoltades amb calma, emmirallades en els clàssics de la new wave britànica però al mateix temps amb una voluntat trencadora i contemporània.

“1963” és un cant adult a la vida, una reivindicació al pòsit que donen els anys viscuts. En temps de plaers immediats, aquest disc és una aposta honesta als petits detalls que només es poden copsar amb calma i bons aliments. “1963” també és una efemèride que defineix el contingut del disc: és l’any zero dels tres components del grup i al mateix temps el punt de partida del gènere que practiquen des dels seus inicis, un pop de guitarres amb melodies enganxoses com caramels de cafè amb llet.

En aquest nou disc, el tretzè de la seva trajectòria, Els Pets, amb la producció austera i sense colorants de Joan Pons, fan una clara aposta sonora per l’optimisme adult, cançons curtes i directes sense cap mena de farciment, peces de poc metratge amb un punt extra de vitalitat, per vestir unes lletres que recuperen el toc irònic i descregut de treballs anteriors, sense oblidar aquest detallisme ple de sensibilitat que els caracteritza.

Al nostre apartat “Vídeos” podeu trobar “Ulls com piscines”.
Comments are closed.

Back to Top ↑