Els Pets tornen als escenaris

9 febrer, 2021

Comencen el 16 d’Abril a Tarragona al Camp de Mart i acabaren el 29 de maig al Festivalot de Girona, encara que estan oberts a noves dates.

Després de la culminació de la “Gira SOM” el 30 de gener del 2020 amb totes les entrades exhaurides a Molins de Rei, desconeixíem quant de temps hauríem d’esperar per tornar a veure Els Pets sobre els escenaris, però l’espera hauria d’haver estat més curta del que molts podrien pensar. I és que el 2020, Els Pets celebràvem el 35è aniversari i haviem preparat una sorpresa ben especial: una gira titulada “20 / 20” que donaria el tret de sortida el 8 de maig a Manresa, a la Sala Stroika, però aquest maleït virus ja no els va deixar encetar fins més tard i amb unes condicions que mai es podien imaginar.

La gira “20 / 20” es vestia de 20 concerts, que finalment van esdevenir 3 i portava dalt dels escenaris els 20 grans èxits de la banda, de forma cronològica inversa, dels més recents als més antics.  A cada concert fèiem una mirada retrospectiva del que han estat els trenta-cinc anys de la carrera del grup, i era una petita festa per a celebrar el 35è aniversari amb els seus seguidors, que els han donat suport i que han viscut aquests anys acompanyant-los. Van ser molts els comentaris que van rebre, sentir les cançons amb les que havien crescut, els transportaven a fer un viatge en el temps i tornar a viure aquelles sensacions de les primeres coses.

Més tard, però, la gira va canviar de nom, i la vam començar a anomenar la gira Tippex, els concerts s’anaven posposant i els obligava a readaptar-los seguint les normatives vigents.

Començaran el 16 d’Abril  a Tarragona al Camp de Mart, el 18 a Torralameu al Sisquere Festival, el 7 de Maig a Esparraguera, el 21 de Maig Castellar del Vallès, i el 29 de maig Festivalot (Girona). 
Comments are closed.

Back to Top ↑